Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 916
 • 3 340
 • 24 juli, 2019

Ambulansåkning, Examen och det som väntar..

Det har hänt en del sedan sist vill jag lova. Äntligen tycks ambulansturerna fram tillbaka från akuten ha avtagit i frekvens vilket jag verkligen ser som en fördel. Har varit så galet rädd och orolig att jag knappt kan finna orden för att beskriva det.. Men för att fokusera på det positiva så skriver jag hellre om något annat..

Den tredje tog jag examen efter två års studier på Högskolan i Mölnlycke. Så Bess och jag tog i matchande klänningar stolt emot både komplimanger, jobberbjudanden och betyg. IT säkerhetsanalytiker i kampen mot sexualbrott mot barn. En förkämpe mot digitala övertramp mot mänskliga rättigheter. En reparatör av säkerhetsrisker inom den virtuella världen. Men främst av allt. Världen stoltaste mamma.
Ensamstående? Nej! Enastående! <3 🙂 

Nu är det bara lite plugg kvar inom GenderStudies på Linneuniversitetet innan jag är lite genusvetare också. Det är faktiskt bara slutexaminationen kvar.. :O Som vanligt har det dock kört ihop sig en aning den senaste tiden men jag kämpar på in i det sista. Skam den som ger sig!

Nu i veckan som kommer ska jag dessutom äntligen kolla på bilen också. Som jag ser fram emot det. Kan knappt fatta att det äntligen är dags.. 🙂

Klockan är långt över midnatt här i smeten och jag ska strax sova efter att ha pluggat några timmar. Det är välförtjänt och efter en dag i ännu en värmebölja så är hjärnan lagom mosig vill jag lova. Såg på en film idag med Bess som gjorde mig sjukt ledsen också vilket har dämpat energireserverna något.. Filmen i sig var nog inte så sorglig men den påminde mig om hur jag så innerligt önskar Bess den där kärnfamiljen jag just nu ej kan erbjuda henne. Hm. Ilandsproblem? Kanske. Värt att försjunka sig i just nu rent tankemässigt? Helt klart inte. ^_^

Godnatt!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *