Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 813
 • 3 408
 • 24 juli, 2019

Att be om hjälp och besöket på sjukhuset

Det är en rörig period just nu. Mycket som måste blir gjort men så mycket jag pga graviditeten känner mig begränsad i. Istället måste jag be om hjälp. Det är jag inte speciellt bra på. Men övning ger färdighet antar jag? Så det är bara att kämpa på..Vilket jag självfallet gör.

Var på sjukhuset igår. Blir sjukskriven en månad till som det ser ut. Inte så spännande. Att få reda på könet var dock väldigt spännande och jag och Rasmus var jätteglada över alla positiva besked. Kände mig dock rätt mör efteråt. Liggande transport till och från. Usch.. Känner mig så mobiliserad och maktlöst. Men jag väljer att se det positiva i alla situationer. Just nu är det bara att göra det bästa av handen jag blitt tilldelad.

Rasmus bakar kakor i köket och jag bloggar i sängen. Känner mig så trött men det går nog över efter lite socker. Hihi. Busigt och inte optimalt, jag vet. Men ibland måste man få unna sig. Jag har inte gått upp mer än lagom i vikt i och med graviditeten så jag kan gott unna mig. Känns bra.

Tänker du något om det jag skrivit så kommentera gärna nedan eller klicka på gilla-knappen. 🙂 

 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *