Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 803
 • 3 398
 • 24 juli, 2019

Då jag aldrig är ensam

Idag har vi slagit in paket, beställt extra julklappar och ätit godis. Vi har gjort det för jag är aldrig ensam längre. En del av mig hade hoppats på uppgraderade paketinslagning-talanger. Men Nej. Att jag numera alltid är två hjälpte inte. Det ser ut som att någon helt utan armar, syn och känsla för färg och form har slagit in mina paket. Haha. Tur att det inte är därför min familj älskar mig. Då hade jag legat risigt till nu.

Min man sjunger i köket och lagar mat. Han kom nyligen hem från jobbet. Mina ben gör ont och han har lovat mig en massage efter middagen. Fastän mycket är tungas så är jag lugn och tacksam. Om någonting är positivt med att vara sjukskriven så är det sannerligen att man har tid att tänka. En ynnest jag sällan unnar mig i vanliga liv.

Julklappen på bilden är inte min. Den stal jag härifrån. Men den återspeglar mina färdigheten, eller snarare bristen där av, väldigt bra.

Tänker du något om det jag skrivit? Kommentera eller gilla gärna nedan.

Bye for now. 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *