Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 813
 • 3 408
 • 24 juli, 2019

Den kreativa stiltjen och över 10.000 läsare per månad


Vet verkligen inte vad jag ska skriva egentligen så det här blir ett inlägg som författas endast för bloggandets skull är jag rädd. Men jag antar att det är något som alla bloggare känner av någon gång ibland. Det där med den kreativa stiltjen..

Detta inlägg blir dessutom mitt 97:e. Inget speciellt jämt målsnöre nej. Men med tanke på att jag på denna korta tid som jag spenderat med detta sedan jag bestämde mig för att återuppta bloggandet igen lyckats få över 10.000 läsare per månad i snitt.. Ja, då är det ganska speciellt. Kul också faktiskt. Jag som trodde att det skulle bli mycket svårare att få någon som helst publik när man, likt mig, tagit en blogg-paus på år och dar. Tji fick jag. Det är alltid spännande att överraskas med det positiva i livet.

Bjuder på en bild jag tagit för ett tag sedan i brist på annat. Tycker den ser lite ut som ett sådant där ägg som man ser i Alien-filmerna. Men det kanske jag är ensam om? 🙂 Älskar att fotografera och efter min musik så kan man faktiskt säga att det är ett tidsfördriv som ligger mig väldigt “varmt om hjärtat”. Ett uttryck som för övrigt känns otroligt jobbigt att fundera över för mig med Högfungerande Asperger. 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *