Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 805
 • 3 400
 • 24 juli, 2019

Denna någon vill skada mig och barnet som växer under mitt hjärta

Sen i onsdags har jag känt mig lite frånkopplad.. Minst sagt. Någon i min relativt omedelbara närhet har nämligen gått in för att försöka förstöra för mig och min dotter som i skrivande stund växer inom mig. Visst är det hemskt att det finns hemska människor.. Än hemskare är det dock att själv bli drabbad av deras existens. Jag är inte naiv, men jag måste erkänna att detta slog mig med förvåning. Så full av graviditetshormoner har jag de senaset dagarna försökt bearbeta det som inträffat. Många gånger har det dock känts helt meningslöst.. Vi kan bara styra över oss själv och inte andra vilket gör att maktlösheten tenderar att ta över.

Det börjar dock kännas lite lugnare nu. Min aspiga hjärna har hormonerna till trots börjat finna någon slags väg ut ur mörkret som denna någon försökt sprida över mig och min familj. Hade detta skett när jag ej var höggravid så vet jag inte hur jag reagerat. Mer logiskt förmodligen. Men nu är situationen som den är och jag får helt enkelt göra det bästa av den hand jag fått. Tur för mig att jag har en sådan underbar flock som ställer upp och stöttar. <3


 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *