Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 804
 • 3 399
 • 24 juli, 2019

Det nya året – graviditeten, pluggandet och livet

Är så glad att jag slipper BSH nu. Visserligen är jag sjukskriven pga bebisen men i ärlighetens namn så är det bättre. Jag mår hellre illa och lider av så pass grav yrsel att jag knappt kan gå än att befinna mig på BSH. Haha. Det säger en del. Tur att jag har musiken. Där finns både kraft och kärlek att hämta. Ska berätta mer om BSH och min tid där i ett kommande inlägg.. Det ni! 😉

Har bråkat en del med vården. De påstår att jag måste åka till akuten med mina besvär via sk “båttransport” för att jag inte kan ta mig dit på egen hand. Sicken idioti. Att skicka ut en läkare hit som gör ett hembesök är inte för mycket begärt när det gäller mycket annat. Men att jag ska uppta en plats i en ambulans för ett läge som inte ens är akut känns inte bra för mig. Som vanligt går det ej att garantera en svensk läkare som kan svenska så då måste de fixa tolk också vilket känns helt rubbat. Trodde vi bodde i Sverige? Nu ställer min Asperger förvisso till det ganska rejält där så jag lätt blir stressad i nya miljöer och att en läkare dessutom skall uttala sig om min hälsa utan att jag knappt förstår känns inte så lockande.

Har varit risig på att blogga nu den senaste tiden. Det är för att det helt enkelt varit för mycket. Dels stressen med BSH men också graviditets-måendet som tagit ut sin rätt. Jag har i ärlighetens namn inte ens lyckats plugga den senaste veckan vilket gjort att jag hamnat lite på efterkälken. Det kommer jag dock snabbt ikapp nu i helgen är det tänkt. Om bara bebisen tillåter. 🙂

Känner mig så tacksam över att jag har så underbara människor i mitt liv och att jag mår såpass bra att jag ändå kan göra något. Hellre lite än inget alls! Det gäller bara att hålla sig positiv.

Tänker du något om det jag skrivit så kommentera eller gilla gärna nedan! 🙂

Hejdå sålänge!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *