Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 915
 • 3 339
 • 24 juli, 2019

Det tar tid..

..att vänja sig vid en ny liten människa. Det är mycket nya rutiner som skall tillämpas och för mig som älskar struktur måste jag säga att det går otroligt bra. Det enda jag kan klaga över är tröttheten som ibland fortfarande golvar mig i samband med amningen. Varför kroppen och evolutionen bakom tycker att sömnighet vore optimalt efter att ha ammat går bortom mitt förstånd.. Men nu är det som det är och då är det bara att, som vanligt, göra det bästa av situationen.

Har inte varit så aktiv här på bloggen som många märkt men är dock desto mer närvarande på Instagram för er som undrar.. Det blir lätt så.

Imorgon är det måndag och mina två veckors ledighet efter förlossningen har nått sitt slut. Äntligen. Men det är mycket kvar att göra för att jag ska kunna fokusera på jobb imorgon. Fokus är viktigt när man håller på med musik. 🙂 Nu ska jag dessutom driva på andra projekt samtidigt för att kunna få ihop allt när min man är ledig med bebisen. Det känns verkligen helt episkt hur allt bara faller på plats.

<3 Underbart! <3

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *