Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 813
 • 3 408
 • 24 juli, 2019

Det var vi som axlade rollen som påskägg denna påsk

Påskhelgen spenderades med att renovera lite här hemma. Måla om i sovrum samt inne på toaletten. Det blev så sjukt mycket bättre här hemma att det är galet. Ska lägga upp före- och efter-bilder sen på Instagram så att ni får se. 🙂 Vi valde dock att ej ändra färgskalan som redan rådde vid inflyta nämnvärt. Det “äggvita” blev dock mer vitt om man så säger. Sjukt fräscht. Känner mig så nöjd även om det är lite pill kvar. Rasmus, min händiga man, ska lägga nytt golv inne på toan också. Det kommer bli som ett helt nytt hus! Längtar så tills det blir klart.

Jag tog dock, som vanligt, ut mig lite för hårt med tanke på mitt gravida tillstånd vilket resulterade i att den största delen av gårdagen spenderades i sängen. Så typiskt mig! Kan jag skylla på Aspergern? Kanske. Något påskägg blev det för övrigt icke. Det var jag och bebisen som tog på oss rollen som påskägg denna påsk med tanke på vår angenäma form. Haha. Alltså blev det inget påskägg heller. Men det är okej. Jag älskar mitt barn mer än att utsätta det för en massa e-ämnen och socker helt i onödan. 🙂

Vad har hänt annars den senaste tiden? Hm.. En psykiskt instabil tant i området kommer med påhopp mot mig gällande min graviditet efter att jag sagt till henne att hon inte kan behandla folk hursomhelst. Galet. Det krävs inte mycket för att trigga en instabil vill jag lova!

Annars så har mitt fokus legat på att att strukturera upp mina vardagar. Har gjort en tidsbudget som, även om den föll lite åt fanders med tanke på gårdagen, känns bra och tillräckligt tight. Men vi får se. Första veckan nu så det får bli en utvärdering efter det. Det bästa är ju ändå att testa sig fram. Speciellt har jag märkt att denna metod är bäst tillämpad när jag som gravid skall anamma nya vanor. 🙂

Nu blir det sjukgymnastik och mys med magen innan det är dags att skapa lite ny musik. <3 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *