Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 920
 • 3 344
 • 24 juli, 2019

Drömmar och Dahmer

Vaknade av att Bess var hungrig och därmed smått missnöjd. Hon är verkligen helt underbar. Även när hon inte “borde” vara det.. 🙂

Kom i säng aldeles för sent igår. Fick ett ryck och borstade pälsbarnen för att sedan ge mig på att fixa i trädgården. Det blev väldigt bra. Mycket underpäls och ogräs blev trimmat. Det som är tacksamt med trädgårdsarbete, som jag ej visste innan jag köpte hus, är att det är otroligt tacksamt. Det man gör ser man direkt resultatet av. Om man inte planterar och sådant vill säga.. Men sånt ägnar inte jag mig åt. 😉 Kastar förvisso ut lite gräsfrön emellanåt. Men det tror jag inte räknas..

På Tv:n snurrar filmen “min vän Dahmer” och i mina hörlurar går en föreläsning med Christer Olsson. Detta samtidigt som jag bloggar. En perfekt början på dagen. Alla intryck passar min Asperger-hjärna perfekt. Christer pratar om drömmar och den verklighetsbaserade filmen handlar om massmördaren Dahmer. Drömmar och Dahmer. En ganska otippad kombination. Men det är så det är. Livet. Otippat. Men det är vad som gör det underbart tycker jag.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *