Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 902
 • 3 326
 • 24 juli, 2019

Eldorado, Enago, ensamstående på heltid

Min dotter får det bästa och jag får.. Eldorado. Jag får iallafall något trots att vegansk barnmat är så dyr och jag får minimalt i underhåll. Stannade vid Dollarstore, Biltema och Willys på G hem och inhandlade tops och Enago. Mycket spännande. Är dock så förbaskat tacksam över att Bess alltid är så lugn när vi strosar i butiker och längs med gator bland folk. Det är inte direkt sällan som en hör barn som skriker och lever små söta rövare. Men inte min dotter inte. Hon är mer fascinerad av omgivningarna, intrycken och en och annan liten attiralj som hennes mor förser henne med då och då. Så mysigt.

Har sökt drömjobbet och inväntar svar. Känner att både mentalt och fysiskt är jag så nära målbilden att jag nästan kan smaka på slutstationen. Tränar nästan varje dag vilket ej är så illa som heltids-ensamstående heller. Skönt. Det finns verkligen inga ursäkter. 🙂 Har ju all motivation att hålla mg frisk och stark här dessutom.

Idag kom världens bästa bror över och lagade min kyl och smällde ihop en kanon-måltid medan jag och Bess vilade. Vilken jävla toppen-kille jag uppfostrat. Känner mig så stolt både över honom och en smula över mig själv.. 🙂 Så, nu har jag bloggat under tiden som jag smällt i mig en hel påse med sura (och självfallet vegansk)  cola-nappar från Willys. Det fick lov att bli min lilla stund såhär långt efter spöktimman. Nu ska jag städa och fixa inför imorgon innan jag förhoppningsvis får nog ett par timmars sömn innan jag och Bess ska på musikstund med världens bästa väninnor. <3

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *