Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 805
 • 3 400
 • 24 juli, 2019

En helt ovanlig Söndag efter en friterad Lördag

Igår invigde vi en fritös som min man och min bror införskaffat sig under julhandeln. Det blev Pommes, Onion-dipp, snitzel, falafel och blandsallad. Helt underbart och självklart lika djurvänligt och vegansk som all annan förda som konsumeras här. På Tv: var det Gotesco som gällde vilket bjöd på många skratt men också fick mig att sakna kameran. Livet blir verkligen annorlunda när man är gravid. Spännande men helt klart annorlunda.

Väl på kvällen kunde jag knappt gå från soffan till sängen själv av utmattning. Det blev lite väl sent.. Borde sova mer. Men jag sov ut idag istället. Till 12. Haha. Sen var det frukost och en lite promenad med bror, man och Hajen som gällde. Är alltid sjukt mycket piggare i kropp och knopp de dagar som jag sovit ut ordentligt. Gillar det.

Skrev första blogginlägget på länge igår och hoppades väll som mest på ett tiotal läsare med tanke på att det var ett bra tag sedan jag la ner min tidigare blogg.. Istället möttes jag av ovanligt hög trafik i statistiken när jag loggade in idag. Kul och lite läskigt. Nu finns det med andra ord inga ursäkter till att inte fortsätta. Haha. Inte för att jag letat efter några sådana.. Men ibland är det skönt när ödet tar beslut åt en om någon förstår vad jag menar?

Är en sann troende när det gäller ödet och speciellt attraktionslagen. Det är så jag lever mitt liv. Utan ursäkter och undanflykter och med en inställning som håller fokus på det relevanta i livet. Det som är relevant för mig vill säga..

Såg nyss på mobilen att jag fått min uppsats i Informationssäkerhet eller InfoSec som det också kallas, utvärderad.. Lite läskigt att kolla hur det gick så jag tror jag skjuter det på framtiden en stund. Jag är ju ändå upptagen just nu. Har mycket att tänka på dessutom. Minst två inlämningsuppgifter som MÅSTE bli gjorda idag. En i Webbkommunikation och en i fotografering. Missförstå mig rätt, jag känner mig sjukt välsignad som kan göra allt det jag vill göra fastän omständigheterna alltsom oftast jobbar emot mig.. Men det tar emot att ha ett fullt schema över en dag då hjärnan skriker efter hjärnslöa aktiviteter som Netflix mm.

Jag tror att det är viktigt att komma ihåg i sånna stunder att vill man komma någonstans så måste man vara beredd att jobba för det. Det är vad som är den fundamentala skillnaden mellan människor som lever sina drömmar och dem som bara gnäller över omständigheter. Man måste möta svårigheterna head on. Så det är vad jag gör.

Nu blev det ett sablars ordbajseri här i detta inlägg men det förmedlar nog en ganska bra bild av hur jag lever mitt liv just nu. Hoppas jag? Kul, igen, att så många hittat hit. Som vanligt så är ni mer än välkomna att dela, gilla och kommentera om ni känner för det. Lär ju bli ett till inlägg under dagen sen också. Önskar er en fin söndag. 

Bye for now!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *