Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 903
 • 3 327
 • 24 juli, 2019





En upplevelse som ständigt växer i omfång

Det ligger något vilsamt i luften de dagar jag vaknar av min dotters milda gny bredvid mig. En känsla av ro infinner sig ganska snabbt det oväntade sättet att vakna till trots. Att vara mamma till ett litet människo-barn är verkligen en upplevelse som ständigt växer i omfång. Det vore nästintill en underdrift att påstå att jag ej älskar det..

Idag är det måndag. En dag som lätt kan göras till min favoritdag om jag bara ger mig själv och dagen rätt förutsättningar. Att komma igång tidigt är en av dem. Att följa mitt schema och vara kreativ i mitt skapande är en annan. Det är när musiken flödar ur mig som jag känner mig som mest mänsklig.. En känsla jag ej tar lätt på min högfungerande Asperger till trots.

Jag har precis ätit frukost, limpa med nyttiga vegansk pålägg, sallad, gurka, paprika och juice till det. Gott och en favorit efter tiden som gravid. Då var det i stort sätt det enda jag åt. Har även pumpat fram lite frukost till min dotter. Inte så mycket som jag hoppades på men tillräcklig för en måltid. Sen fick Rasmus ta till flaskan medan jag kom igång med dagen. Tur var väll det för Bess kom en stund senare att kräkas ganska rejält. Då hon hade nappen i munnen så sprutade det åt “alla” håll. Då jag är en individ som ej hanterar andras kroppsvätskor så bra så tog jag det ändock osedvanligt lugnt. Att bli mamma har verkligen förändrat livet likväl som mig. Men jag har en känsla av att det inte tillhör ovanligheterna. Diagnos eller ej.

 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *