Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 974
 • 3 515
 • 24 juli, 2019

Feltänk och moroten

Vaknade för sent idag igen. Jag ställer inte klockan av respekt för bebisen men jag kanske borde göra det? Iallafall ibland. Dock så har jag likförbaskat fått mycket gjort nu på morgonen.. Okej. Inte så mycket som jag hade velat, men ändå! Kom på en sank nu.. För sent för vad? Jag är gravid och jag antar att när min kropp behöver sova så gör den just det. Jag har nog sett på detta ur helt fel vinkel. Jaja, bättring får det lov att bli! 🙂

Har iallafall hunnit med både träning och annat idag. Det är helt underbart när det går bra!

Idag blir det möte och annat. Inväntar fortfarande ett mail från min chef som jag hoppas kommer idag.. Det gör mig lite nervös men jag ska försöka distrahera mig så gott det går. Haha. Tålamod har aldrig tillhört någon av mina starka sidor. Men men. Som tur är så har jag en del annat att få gjort också. Göra musik till exempel. Ni som följer mig på Instagram vet att jag började på en morot häromdagen också. Det gick inte så bra så redan där så har jag något att hugga tag i. Haha.

Hinner inte blogga mer just nu men en update kanske kommer senare. 🙂 Bye for now!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *