Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 813
 • 3 408
 • 24 juli, 2019

Gravidfotografering bland äppelblom, trötthet och foglossning

I helgen förevigades jag och min ofödda dotter i vecka 37. Det var så förbannat jobbigt men så värt det.. Tur för mig att alla år framför kameran lärt mig hålla minen. 😛 För mitt bland äppelblommorna så fick jag slåss mot den trötthet och foglossning som graviditeten kommit att innebära för mig. Många gånger orkade jag inte ens stå, än mindre posera med gravidmagen som nu är en del av min kropp. Så varför gjorde jag det? För att föreviga det vackra med att vara gravid, återspegla den styrka vi kvinnor besitter och ge min dotter något att se tillbaka på. Kvinnokroppen är verkligen häftig som kan bära liv på det här sättet. För många kvinnor, likt mig själv, innebär en graviditet en massa obehag och svårigheter.. Ändå klarar vi det! Sen så finns det idioter som tror att kvinnor är underlägsna män likväl som samhället i stort! Skrattretande. Om något så är vi bara helt enkelt förbaskat starka med tanke på vad vi klarat, klarar och vad våra kroppar och psyken är utrustade för. 🙂

Efter pärsen detta innebär så däckade jag så fint. Helt dränerad på energi. Har inte ens lyckats förmå mig att kolla igenom och processers alla bilder än. Men nöjd är jag med de få jag sett hittills. Vi somnade gott men några fler photoshoots likt denna blir det nog ej innan min dotter bytt boplats från under mitt hjärta. Istället är det mental och fysiskt förberedelse som står på agendan. Det är nämligen inte lång tid kvar tills hon äntligen är här.. <3

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *