Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 805
 • 3 400
 • 24 juli, 2019

Gravidyoga och träning med magen

När jag blev gravid så trodde jag att jag skulle kunna hålla igång som vanligt. Tänkte till och med att jag skulle börja åka längdskidor då det är mysig träningsform. Men tji fick jag! Min graviditet är ju inte riktigt som jag tänkte mig att den skulle vara. 😛 Men.. Idag har iallafall jag och bebisen som nu befinner sig i V26 avklarat vårt första yogapass! Känner mig sjukt stolt. Har mått så dåligt sedan jag blev gravid pga illamående och yrsel att det knappt gått att planera för någon form av träning. Men tydligen så ger sjukgymnastiken lite nytta kanske.. Eller så är det bara mitt “jävlar anamma” som börjat växa ikapp med magen! Haha. Skönt är det iallafall att vara igång igen. Som sagt var det bara första passet idag men jag känner mig peppad att se vart detta kan leda.

Körde ju igång med yogan under min och Rasmus smekmånad i Thailand då hotellet erbjöd det. Men annars så är jag inte jättebevandrad inom träningsformen faktiskt. (Det är alltså inte jag på bilden. 😉 ) Har kört något enstaka pass här och där bara. Men nus, som gravid och aningens rörelse-förhindrad så känns det lämpligt att ta mig en kik dit igen. Kan man träna som gravid? Efter sina förutsättningar absolut! Jag är inte den typen av individ som klarar av att bara sitta still och dyka ner i skräpmatens Mekka så för mig har det varit viktigt att iallafall någon gång under graviditeten komma igång med någon form av träning. Det är trots allt ett liv som växer inom mig och hälsa och välmående är viktigt!

Så. Första steget är nu taget. Trots foglossning, yrsel och illamående. Nu ska vi bara kämpa oss i mål.. Jag och magen! 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *