Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 985
 • 3 416
 • 24 juli, 2019

Helgen som passerat och mamma-träning med flocken

Började dagen med en underbar promenad. Skit-tidigt jämfört med när jag vanligtvis brukar motionera. Men jag, Rasmus och lilla Bess gav oss ut en stund i närområdet. Så skönt att komma igång tidigt. Jag upplever att den nya veckan fick en uppfriskande start vilket ej är helt fel enligt mig. Lite mamma-träning sisådär dagar innan de 8 veckorna passerat vars gräns innebär att jag äntligen får börja träna igen.

Har varit väldigt upptagen hela helgen. Städad och rensat ur barnrummet. Det finns saker vi redan nu vet att vi ej kommer att behöva. Det känns skönt. Det har blitt lite stökigt därinne eftersom dottern anlände 10 dagar tidigare än beräknat. Nu har det gått ett par veckor sedan dess och då Rasmus inte är lika bra på rutiner som jag så tenderar det lätt att bli lite rörigt då ordningen ej upprätthålls.. Men vi kompletterar varandra där.

När jag ändå var i farten så såg jag till att uppdatera och fixa i vardagsrummet. Ett rum som nu kommit att bli mitt favoritrum. Tror jag.. Städning är verkligen terapeutiskt. Man ser direkt när man får något gjort också vilket är tacksamt. Men idag är det måndag och mycket som skall göras. Bland annat måste jag hugga tag i lite studie-strukturerande gällande min utbildning inom Informationssäkerhet. Men först skall hela veckan planeras och struktureras. Schemaläggas if you Will. Love that.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *