Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 920
 • 3 344
 • 24 juli, 2019

I skuggan av graviditeten


Smärtan är överhängande. Idag och halva helgen har jag knappt kunnat resa mig. Det har varit hemskt. Mina energireserver börjar verkligen nå sin botten då graviditeten är så otroligt påfrestande. Så länge min dotter mår bra så är jag i grund och botten nöjd.. Men dagar som denna, då jag vaknar för att försöka äta mig genom illamåendet, bara för att somna igen av ren utmattning, är inte speciellt psykiskt givande. Jag lider verkligen. Så får man egentligen inte säga och jag vet att när jag skriver om graviditetens avigsidor så är det många vars ilska och irritation riktas åt mitt håll. För jag borde vara tacksam. Det finns dom som inte kan få barn, dem som längtar, dem som önskar mer än allt och skulle uppskatta alla situationer en graviditet har att bjuda på snarare än påskina de mindre behagliga. Bli bli bla. Jag skiter i vad folk tycker. Jag var en gång en av dem som fick höra att det inte skulle gå. En av dom som satt i ett rum med en läkare där ordet “cancer” yppades och ekade kvar mellan väggarna för att sedan husera i mitt huvud under flera år. Ni får kalla mig vad ni vill. Men påstå aldrig att jag inte är tacksam för att jag belyser det mörka i det ljusa. Kontraster behövs och är otroligt mänskliga. Allt annat, alla foton med filter, positiva budskap och totala ignorans för skuggorna i världen skulle inte finnas där utan det många räds att uttala sig om. Ångesten, smärtan och helvetet. Jag är tacksam för varje stund men det betyder inte att jag njuter hela dagarna. Kunskapen om att det “efter regn kommer solsken” eller insett-what-ever-talesätt, gör dock att jag kan tillåta mig själv att betrakta min situation mer nyanserat än att tvinga mig själv låtsas att allt är underbart.

Tänker du något om det jag skrivit så kan du kommentera nedan.. 


 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *