Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 915
 • 3 339
 • 24 juli, 2019

Jag är inte lat. Jag pumpar.

Det finns så många aspekter av mammalivet som ingen gjorde mig varse om varken innan eller under graviditeten. Som hur trött man blir av att amma till exempel. Nu pumpar ju jag mest då Rasmus står för själva matandet.. Men ändå. Tydligen är det meningen att man som ammande kvinna ska bli trött och lugn av att amma. Men det känns fruktansvärt kontraproduktivt för mig som har ett behov av att hålla mig väldigt aktiv.

Visst är det jättemysigt att umgås med min underbara dotter. Men jag vill helst inte behöva ta power-naps mitt på dagen för att kunna hålla kreativiteten och skapandet på topp. Skriver musik i stort sätt dagligen nu men igår blev det inget för tröttheten låg som ett töcken kring mitt fokus. Därmed är det otroligt viktigt att den här dagen blir bra. För att kompensera liksom..

Nu har jag dock relativt nyligen vaknat efter en liten “tupplur”. Det behövdes. Lunchen ligger i magen också så energinivåerna är på G att stiga. Det är också viktig för mig att inte tänka att jag är lat bara för att jag är tröttare nu än vanligt. Det må låta som en enkel sak att göra men för mig är det faktiskt ganska svårt. Men jag får försöka göra en “Stig Helmer”.

“Jag kan flyga. Jag är inte rädd.” = “Jag är inte lat. Jag pumpar.”

 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *