Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 813
 • 3 408
 • 24 juli, 2019

Kan man studera och få högsta betyg trots att man är höggravid? Tydligen.

Begreppet “gravidhjärna” eller “pregnancybrain” stämmer in på mig i mån och mycket. Jag tappar lättare ord och ibland är jag nog ganska svår att kommunicera med faktiskt. Men att ingenting i hjärnan skulle fungera som vanligt.. Är det bara fördomar? Resultatet kom för flera dagar sen men i ärlighetens namn så har jag ej vågat kika hur det gått.. Förrän idag under lunchen. Det var uppsatsen, som grundade sig på en fallstudie, samordnare implementering av GDPR, som gjort mig mest nervös. Jag är dessutom höggravid vilket kan leda till allmän förvirring likväl som att de ständigt närvarande smärtan av foglossning med mera ständigt pockar på min uppmärksamhet. Så vad blev resultatet? Högsta möjliga betyg. Hade i ärlighetens namn några stavfel i en annan del av tentan.. Men dem kan jag leva med. Detta är andra gången detta händer under graviditeten.. Att jag har en tenta som jag ej vågar ta reda på resultatet av för att jag tror det gått åt helvete men där det visar sig att jag fått högsta betyg. Galet.

Lärarkommentaren löd:

” Samverkan mellan ISO 27001och 22301 -BRA

Tydligt o bra

Snyggt jobbat 🙂 “

Jag måste sluta tvivla på mig själv och min förmåga när det gäller denna utbildning. Fattar ärligt talat inte vart det ens kommer ifrån. Förmodligen så grundar den sig i någon slags hormonell påverkan då jag i stort sätt bara några veckor in i utbildningen fick veta att jag var gravid. Men skolan och lärarna har trots allt visat stor förståelse för min situation vilket jag borde kunna vila bättre i tycker jag.. Jaja. Det är inte lätt att vara sig själv när man har en annan individ som växer inombords! 🙂 Jag får vara lite nojig och osäker nu och göra det bästa av situationen så kan jag återgå till mitt vanliga “jag” sen när graviditeten är över.

Ser fram emot det. 🙂 

Ha en fin dag nu alla!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *