Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 813
 • 3 408
 • 24 juli, 2019

Lågt blodtryck, graviditeten och pepp i musikbranchen

Idag blev det ingen träning. Men det är okej. Alla dagar är inte alltid så lätta att planera i och med graviditeten.. Då gäller det bara att göra det bästa man kan av situationen och den energi som finns att tillgå. Har haft ett bra telefonmöte i musikens tecken och känner mig lite peppad igen. Det var ett tag sen så det behövde jag verkligen.. Just nu så sitter jag i sängen och inväntar middagen. Mitt blodtryck igår var sjukt lågt vilket innebar att jag var så yr i huvudet att jag knappt kunde gå till toaletten själv utan att trampa illa. Det låg på typ 79/47 om jag inte missminner mig.

Jag hade lågt blodtryck redan innan graviditeten så det är inget ovanligt. Heller är det inget som är farligt varken för mig eller bebisen vilket är det viktigaste. Det är mycket värre att ha högt blodtryck. Människor med lågt blodtryck lever tydligen längre också, enligt de kontakter jag haft med vården, då deras blodkärl inte utsätts för samma slitage som vid högt tryck. 😛 Alltid något.

Det kan jag helt klart behöva med tanke på hur mycket jag rökte i min ungdom. Haha.

Nu ska jag återgå till att vara super-hungrig och tjata på min man. Hihi. 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *