Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 902
 • 3 326
 • 24 juli, 2019

Livet 7 veckor efter förlossningen och sommarens första dopp

Det var så varmt igår att nästintill inget blev gjort. Sammanstrålade med make, Bess, pälsbarn och bror efter ett tappert försök till att klara en arbetsdag värmen till trots. Vi åt korv (från Anamma) med bröd och sen åkte vi till stranden vid Taxinge slott där jag och Henrik tog oss varsitt dopp trots varningen om eventuell algblomning. Första doppet för i år är därmed avklarat. Vågar jag delge er att jag tyckte det var kallt? Badkrukan skäms inte för sig. 🙂

När får man egentligen bada efter att man fött barn? Man får ju bara så länge man ej har avslag längre men jag vågade ändå inte mer än doppa mig. Tar hellre det säkra före det osäkra när det gäller hälsan.

Idag är det iallafall svalare vilket gör att jag kan hugga tag i lite projektarbeten och försöka komma ikapp. Perfekt! Som att det ej vore nog så är det dessutom 7 veckor sedan min dotter entrade världen. Kan inte fatta att jag låt på förlossningsbordet för knappa två månader sedan. Galet. Det är helt underbart att det har gått så smidigt för oss att återfå struktur efter att vi blitt en till. Rasmus är hemmavarande och jag kan fortsätta jobba precis som jag vill. Love it. Livet blir verkligen precis vad man gör det till.. Om man är redo att kämpa för det vill säga. Kämpa för det och mot patriarkatet. Kampen fortsätter.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *