Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 985
 • 3 416
 • 24 juli, 2019

Medan jag får kämpa i en motvind av orkanstyrka

Ibland så räcker inte tiden till fastän man har mycket att av den valutan att tillgå. Det kommer saker emellan. Illamående, yrsel och stress till exempel. Jag kan knappt gå vissa dagar, än mindre tänka klart.. Att vara gravid är underbart men för många är det jobbigt. Jag är en av dem. En av de där som innefattas av ordet “många”. Visst stör det mig ibland. Att vissa har det/har haft det så lätt under sina graviditeter medan jag får kämpa i en motvind av orkanstyrka. Att känna bitterhet där vore verkligen den lätta vägen att gå. Att ta ut min frustration som grundar sig i min kropps egen oförmåga att fungera optimalt under graviditeten på dem som egentligen inget annat gjort än haft tur är dock ej min melodi. Jag vet att alla kvinnor påverkas olika. Att sända ut negativitet pga att jag inte har det så lätt vore inte logiskt och tilltalar varken mig eller min Asperger. Det brukar dessutom tendera att jämna ut sig i universum. Många som har en lätt graviditet från en jobbig småbarnsperiod osv. Jag tror på ödet och att det lönar sig att tänka positivt. Men även om det finns en underbar anledning att må som jag gör just nu så finns det tankar jag allt som oftast ej lyckas ta mig ifrån.. Det värsta för mig  måste vara belastningen jag ofrivilligt orsakar min man. Att leva med någon som varken får köra bil, klarar av att stå i längre stunder eller ens kan för må sig att gå, kan inte vara så kul. Jag ber ofta om ursäkt. Han säger till mig att jag inte behöver göra det. Visst har han mer att göra nu men jag bär vårt barn och lider av det så det jämnar ut sig. Han är fin han min man. Är så tacksam över att han är så kärleksfull och förstånde. Vet inte hur jag skulle klara mig utan honom..Så det planerar jag aldrig att ta reda på heller.

<3 🙂 <3

Någon som känner igen vilken film bilden är tagen från? Har du tankar om det jag skrivit eller något annat kring graviditet så gilla och kommentera gärna nedan. 

Hejdå sålänge.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *