Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 915
 • 3 339
 • 24 juli, 2019

Min asperger-hjärna är inte skapt för lugn

Vaknade tidigare än avsett idag. Bess gnydde och brösten ömmade. Då är det bara att göra det bästa av situationen, ta sig i den fiktiva kragen och möta dagen. Började med att pumpa och posta nytt på Instagram för att sedan slå på Netflix och äta lite frukost. Nu är det min favorit, Zeitgeist, som snurrar på tv:n. Perfekt. Älskar den dokumentären. Förstår inte hur folk kan ha fallerat att se logiken den återspeglar. Well. Det får skrivas mer om. det vid ett annat tillfälle känner jag.

Det kommer att göras om på hemsidan idag då jag avsatt tid för att koda om. Älskar det. Det är som en paus i verkligheten för mig. Nördigt men sant. 🙂 I övrigt så är det musik som står på schemat som vanligt. Började skriva en ny låt nu i veckan och planerar att fortsätta på den i kombination med covern jag jobbar på och spelade in piano till häromdagen. Det finns alltid något att göra med andra ord. Skönt. Min asperger-hjärna är inte skapt för lugn.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *