Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 805
 • 3 400
 • 24 juli, 2019

Min kropp 8 veckor efter förlossningen

Sedan förlossningen har respekten jag känt inför min kropp verkligen vuxit. Igår var det 8 veckor sedan jag födde barn. Åtta veckor. Kan knappt fatta det. Kan knappt förstå hur fantastisk kvinnokroppen är. Jag trodde att jag skulle bli helt förstörd i kroppen. Att min mage efter graviditeten skulle se ut som en ballong någon hittar bakom soffan ett halvår efter kalaset. Men nej. Min kropp klarade det. Precis som jag gjorde. Jag har nog mycket att tacka veganismens för. Att vara djurvän har sina fördelar. Inte nog med att jag inte la på mig en massa extra vatten eller kilon under graviditeten.. Efteråt som var jag tillbaka i vikt efter bara 2 veckor. Detta fastän jag fick i mig alla näringsämnen utan att tänka på vad jag äter. Att vara vegan innebär verkligen bara fördelar.

Igår var det som sagt åtta veckor sedan. Detta betyder även en annan sak. Att jag har klartecken att börja träna igen! Helt underbart. Jag har förlorat en hel del muskelmassa under graviditeten nämligen då jag hade foglossning och ej fick träna på och röra mig som vanligt. Tråkigt. Men det är ju bara att börja om igen! Känner mig sjukt peppad! 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *