Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 805
 • 3 400
 • 24 juli, 2019

Mjölkstockning och tråkiga nyheter

Hade verkligen hoppats på extrajobbet jag sökt. Men icke sa Nicke. Det var tydligen inte meningen. Tråkigt minst sagt. Men vad kan jag göra åt det? När det inte blir som man hoppas så får man helt enkelt försöka göra det bästa av situationen ändå. 🙂 Det blir till att söka något annat som kan förgylla min tid nu när deltidsutbildningen jag längtat efter otippat nog fick starten framskjuten till sena 2019. De goda energierna håller mig ändå uppe i vinden. Jag har musiken att sysselsätta mig med. Resor att göra och skapandet att luta mig emot. Det är det där inslaget av det sociala bara som jag nu måste söka på annan plats. Upp på hästen igen bara. Det är vad som gäller. 🙂

Rasmus har ju sitt på det torra med pappaledigheten. Vad han ska ha för sig står redan skrivet i stjärnorna. Han ska umgås med Bess och följa hans dröm om att vara hemmapappa. Inte illa. Det unnar jag honom helt klart.

Jag hade till exempel mjölkstockning imorse.. Men istället för att gräma mig över det så gjorde jag det bästa jag kunde med situationen jag fått mig tilldelad. Jag pumpade och var glad att jag ens har mjölk vilket ej är alla förunnat. Det finns verkligen alltid ett sätt att vända något till synes “negativt” till en mer positiv dager. Jag gillar det. Att det där gamla uttrycket “inställningen är allt” tycks bära mer bakom orden än just bara det. Ord.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *