Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 920
 • 3 344
 • 24 juli, 2019

När allt föll på plats med Cyril

Vart skall jag börja? Från början antar jag. I skrivande stund har jag dock svårt att avgöra exakt vart det skulle kunna tänka sig vara.. Ibland flyter dagarna ihop. Det sker i perioder som oftast sammanfaller med mycket stress. Iallefall för mig. Just nu är det en sådan period. Bess växer så det knakar liksom min karriär. Har till och med mitt i allt lyckats skapa ett litet mamma-kontor i “golvhöjd” hemma i sovrummet. Det är vad som krävs och jag gör det med nöje.

Så fort jag började tänka tanken på att fixa ett litet home-office för de dagar jag ej är i studion så fann jag självklart det perfekta skåpet också. Datorskåpet Cyril från IKEA som självklart slutade säljas för ett par år sedan.. Men som vanligt när man liksom mig har attraktionslagen vid sin sida så dök det upp bara en halvtimme härifrån via Facebook sidan för secondhand. Karma ftw. Efter lite modifikation så kan jag nu alltså sitta närmare golvet i min IKEA PS 2017 fotölj och ha bra kontakt med likväl pälsbarn som Bess. Fotöljen är dessutom hopvikbar. Ibland faller bara alla delar på plats. 🙂

Att involvera min dotter i mitt skapande är heller inte speciellt svårt faktiskt. Hon gör det lätt för både mig själv och sig. Sover hela nätterna och kämpar på som en riktig champion med att nå de olika utvecklingsnivåerna. Hon gör mig så stolt.

Livet gott alting gott. Nu ska jag bara försöka få ALLT jag behöver få gjort innan jag plötsligt kollar på klockan för att inse att midnattstimmen redan är slagen för länge sen. Igen. 🖖🏻

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *