Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 974
 • 3 515
 • 24 juli, 2019

När det förflutna plötsligt springer ikapp..

När man gått igenom så pass mycket som jag har så är det lätt att det förflutna ibland springer ikapp. Just nu är vi jämsides. Det märks inte så mycket under dagsljusets skydd men under kvällstid så blir det otroligt påtagligt.. I mina drömmar jagas jag av det som varit. Rasmus försöker hålla mig kvar i verkligheten när det tär för mycket på krafterna men att kämpa emot mina inre demoner är inget jag knappt klarar själv.. Än mindre någon som står utanför.

Jag har levt under skuggan av ordet cancer, mobbing, i en våldsam relation och genomlevt en otrygg uppväxt pga en psykiskt instabil modersgestalt. Faktum är att jag aldrig varit trygg i hela mitt liv. Förrän nu. Kanske är det nu mitt i virrvarret av graviditetshormoner som jag plötsligt förvirrat mig. Jag behöver samla kraft och sova men räds samtidigt vad jag kan komma att möta där.. Vaknar aldrig utvilad.

Idag somnade jag om efter en tidig frukost. Vaknade upp nu och åt en sallads-lunch tillsammans med min man som under timmarna jag umgåtts med John Blund, städat och stått i. Jag mår så illa varje dag nu och längtar så efter att allt skall vara över så att jag kan återgå till mitt vanliga produktiva och allmänt aspiga jag. I bakgrunden snurrar finalen av Robinsson 2018. Helt värdelöst och hjärnslött. Men men.. Även sådant fyller sin funktion i en annars så komplex och svår värld som jag blickar ut över från min plats i förvirringen och graviditeten just nu.

En omfattande SWOT-analys och planering står på schemat idag. Igår var bror här, vilket ni som följer mig på Instagram kunnat bevittna, för att installera ett av Nintendo 64-konsollerna på storbildsteven. Super Mario 64 lockar lite.. Vem vet. Kanske kan jag belöna mig själv med en lite paus om jag lyckas vända detta till en produktiv dag. Vi får se.

Ha det bra!


 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *