Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 920
 • 3 344
 • 24 juli, 2019

När IKEA bajsar i det blå skåpet

Klockan är tre och det här är inte ekot. Har varit lite frånvarande de senaste dagarna då jag dels inte mått så bra, men även pga all stress inför julen. Förstår inte hur folk hinner. Trodde jag var smart som beställde snyggt och billigt julpapper och annat inslagningsmateriel från IKEA redan den 25/11. Men nej. IKEA hinner inte få paketet levererat innan jul. Dåligt. Riktigt jävla dåligt. Men vad gör man när IKEA bajsar i det blå skåpet?

Istället för att fokusera på det som uppenbarligen inte fungerar så fokuserar jag på allt det underbara i min omgivning istället. Mitt fina hem, min fina familj och de underbara pälsbarnen men även det fina man kan göra för andra. När jag, bror och karlslok tog en liten promenad runt 12 hittade jag tex en liten larv mitt på vägen. Alla trodde att den var död och förfrusen men inte jag.. Efter lite värme så var han up and running igen. Det var nog hans/hennes lyckodag. Vi hittade en fin plats i skogen där Rasmus satte ner vår nyfunna vän sen. Gulligt.

Nu idag ska jag plugga systematisk informationsssäkerhet är det tänkt. Men det får vänta lite nu. Det är viktigt att jag vilar mellan varven då energinivåerna inte är vad de brukade vara innan graviditeten. Haha. Har fortfarande inte vant mig vi det men jag kämpar på.

Om mitt inlägg väcker några tankar då gilla och kommentera gärna.

Bye for now. 

 

Tänker du något om det du läst?

2 Responses to När IKEA bajsar i det blå skåpet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *