Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 974
 • 3 515
 • 24 juli, 2019

Om alla bilder, texter och min musik försvann..

Dagen fick INTE en bra start idag. Nu måste jag vända på det illa kvickt. Det gör jag lättast med bra musik och stöd från flocken. Har en del “jobbiga” samtal att ta itu med men det får vara som det är.. Ibland rår man verkligen inte för att de negativa energierna letar sig in i ens liv. Tyvärr. Men det man kan göra är det bästa av situationen. Fick värsta paniken igår då jag trodde att min externa hårddisk som innehåller hela mitt virtuella liv i stort sätt, hade gått sönder. Det löste sig dock. Men inte förrän klockan var morgon. Men fasiken va rädd jag blev. Dock så var det bara att behålla lugnet vilket jag, efter bästa förmåga, försökte. Bilder, texter och minnen betyder verkligen mer än vad man tror. Min musik dessutom! Det är ju mitt jobb och i stora delar även mitt liv! Vet inte vad jag skulle göra eller känna om de försvann. Måste förbättra mina rutiner när det kommer till säkerhetskopiering ytterligare känner jag. Såhär får det aldrig bli! Gör om gör rätt.. Eller att ta lärdom snarare kanske. Vad mer kan man göra?

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *