Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 806
 • 3 401
 • 24 juli, 2019

Özz Nujen klarar ej att svara på Uppdrag gransknings frågor pga fiktiv offerkofta.

Detta inlägg innehåller mina tankar om Uppdrag Gransknings intervju med Özz Nujen gällande hans sammankoppling med terroristen Rakhmat Akilov:

Özz sänker sig själv totalt. Han framstår minst sagt som mentalt eftersatt som går med på en intervju där han i stort sätt avbryter varenda fråga. Klart Janne inte vet att numret som står registrerat på Özz svåger går till ett barn. Kan inte Özz plocka fram en kopia på telefonräkningen där det står att Janne ringt flera gånger..? Bevis tack! Men nej. Den fiktiva offerkoftan är nog för bekväm för den som inget bakom pannbenet har. För varför vara artig och låta andra prata till punkt innan man öppnar munnen när det är enklare att försöka framstå som ett offer? Att kasta anklagelser kring sig är självfallet lättare än att faktiskt bete sig som en vuxen och svart på vitt bevisa att det finns en grund till de påståenden man så ohyfsat kastar ur sig. Om det var mina fastigheter så skulle jag ha ett visst egenintresse att ta reda på om en terrorist jobbat svart där oavsett vem som har ansvar för att det blivit så. Men inte ens systern klarar av att dela med sig av namnet på företaget som de påstår sig ha anlitat.. Svågern klarar heller ej av att ge några svar. Endast lögnaktiga och falska individer flyr ett sådant utmärkt tillfälle till upprättelse. Skamligt.

Precis som individer som upplever att slaget är förlorat brukar göra så skiftar Özz fokus och kallar Janne Josefsson för “creepy gubbe”. Vad som är mest creepy  är dock att en familj som beter sig såhär tydligen har ansvar för barn.. Alla ser det och ingen lämnas oberörd.

Att sedan påstå att Janne gör detta för att ”fälla” Özz drar tragikomiken till sin yttre spets. Som att det ens skulle vara svårt att fälla en individ som befinner sig på en sådan låg nivå? Nej. Är så glad och tacksam över att @uppdraggranskning och SVT lyft fram detta inslag så att fler liksom mig kan säkerställa att vi aldrig bidrar till att Özz och hans familj kan hyra in fler svartjobbande terrorister i framtiden.

Tack UG! (Samt Janne Josefsson så klart..)

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *