Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 985
 • 3 416
 • 24 juli, 2019

Plötsligt går hon

Min (inte längre så) lilla älskling går! Kan knappt fatta hur fort tiden går. När jag hämtade henne för ett par dagar sedan så tog hon ett par stapplande steg och nu blir hon mer och mer stadig för varje dag. Känner mig så himla stolt. 🙂 Idag var vi och kollade på boende också. Känns så bra. Det är nu en månad sedan jag ens hörde något av hennes pappa och det säger väll allt. Men så länge hon mår bra och utvecklas, är lycklig och frisk så är jag nöjd. Det är huvudsaken. 🙂

Det är galet mycket att göra här just nu som många av er vet. Jag är dessutom inte så glad och uppåt som jag verkar.. Det är kämpigt men jag klarar det. Som vanligt. 🙂 Det är inte bra att “hålla god min” för mycket men att tänka bort det negativa genom att fokusera positivt går bannemig nästan alltid! Det bor nog ett helt universum av “jävlaranamma” i mig kan jag lova. Det märks verkligen efter allt som skett nu. Så… Framåt vi gå! 🙂 Speciellt den av oss vid namn Bess. 😉

 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *