Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 974
 • 3 515
 • 24 juli, 2019





Rekord-pumpande, strukturerande och tankar om pedofili

Vaknade tidigt då Rasmus väckte mig för att Bess var hungrig. Pumpade ut 220 ml (?!) vilket aldrig hänt förut. Det passar mig dock rätt bra för då slipper jag känna stress sen resten av dagen. 🙂 Har till och med strukturerat och schemalagt hela nästkommande vecka vilket är lagom orgiastiskt för min aspiga hjärna. Nu ska det viktigaste föras in i den icke-digitala kalendern också så är jag all set. 🙂

Slog på en film på Netflix imorse för att kunna varva ner då jag jobbade, pumpade och åt frukost. Trust hette den och fanns på Netflix. En riktigt vidrig pedofil-historia måste jag säga. Dock ej långt ifrån hur verkligheten ser ut tyvärr. Skrämmande. När till och med barnrättsorganisationerna går ut och gör reklam för att 20% av alla barn kommer att utsättas för pedofiler så har jag inte långt till att se rött. Usch. Blir förbannad bara av att skriva om det.. Tycker att vi borde ha det som i USA där alla skallade “människor” som har den typen av läggning registreras. Det går inte att bota sådant med terapi så varför ska våra skattepengar betala för det? Nej tack. Då ser jag hellre att vi hjälper människor och djur i nöd snarare än ta hand om äckel som skadar barn.. Men det är ju bara jag. Får nog skriva av mig mer om detta vid ett annat tillfälle. Men det är ju lite därför iallafall som jag går den utbildningen jag gör inom IT och informationssäkerhet. För att kunna utveckla mina IT-forensiska egenskaper och slå tillbaka mot pedofilerna och andra sexualförbrytare som lurar på nätet..

Hm. Måste byta ämne nu känner jag. Well..

Idag kommer det att hända mycket här hemma vad det verkar om jag ska tro mitt schema. Det är den första i månaden och jag ÄLSKAR att få en bra start på nya tidsperioder oavsett om det är ett månads- eller vecko-skifte. 🙂 Det känns liksom som att allt “rullar på” mycket lättare då. Då kan jag lägga min tid på sådant jag brinner för. Som musiken till exempel vilken har fått mycket utrymme nu kommande vecka. Helt underbart. 🙂

Men nu ska det först och främst fyllas i en guldig kalender som ligger här vid min sida.

Bye for now!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *