Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 915
 • 3 339
 • 24 juli, 2019

Sakta men säkert förgyller den mitt liv.. Men inte bara för att den är guldfärgad!

Det är läskigt hur vi som lever i konsumtionssamhällen ständigt bombarderas med budskap gällande vad vi behöver. Plöstligt känns det som att om vi inte köpte just den där mascaran så kommer vi aldrig bli snygga och har vi ingen pool på baksidan så har vi inget att skryta med.. Galet. Jag har alltid ställt mig lite utanför. För den sakens skull går jag dock ej opåverkad. Tror dock att min neuropsykiatriska diagnos samt min ovilja att anpassa mig efter hur andra tycker att jag borde leva mitt liv har hjälpt en del.

Så för någon månad sedan så kom jag i kontakt med en kalender med LOA-tema. (Attraktionslagen – Law of attraction) Kunde inte låta bli att köpa den och helt ärligt så kan jag, även om jag bara använt den ett par dagar säga att den är underbar. Speciellt för mig som älskar struktur! 😉 Att en kalender i vanlig hederlig papp skulle kunna göra en sådan skillnad i mitt liv med tanke på att jag sköter allt digitalt trodde jag icke. Men så är det iallafall. Ska bli kul att se om den fortfarande är lika poppis här hos mig om typ en månad eller ett halvår. 😉 Men men. Köpte en till Rasmus också och då vi är så himla olika som personer på den fronten så ska det bli spännande att se hur han kommer att förhålla sig till den i det långa loppet.

Det finns massor av kalendrar i samma tema så om du googlar “law of attraction” planner så får du nog upp en hel del om det skulle vara så att du bli nyfiken. 🙂 Jag kommer säkerligen skriva något mer om den när jag väl använt den ett tag. Well, well..

Nu ska jag (..och magen såklart! 😉 ) snart dra iväg på möte med musikbolaget uppe vid Jarlaplan i Stockholm city. Spännande!

Ha en fin dag!

 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *