Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 985
 • 3 416
 • 24 juli, 2019

Sluteximination och brist på turer till akuten

Nu har jag precis lämnat in den individuella sluteximinationen i Gender Studies vid Linneuniversitetet. Ännu en era möter sitt mål. Nu ska jag bara få godkänt på sista terminen så är det klart. Det känns så skönt. 🙂 Jag blir så glad när det går framåt och rör sig åt rätt håll. Det gäller verkligen att behålla fokus.. Jämt! Det har inte varit några turer till akuten de senaste dagarna heller vilket känns underbart. Nu väntar vi bara på provresultat och återkoppling. Det är minst sagt många bollar i luften.

Bess, min älskade lilla fluffboll tandar för fullt. En tand syns till och med! Hon är så duktig. Det är tur att jag välsignats med ett tålamod av guld genom alla nätter av bristande sömn och gnällighet. 🙂 Känner bara att jag har sådan tur som har henne i mitt liv. Hon är verkligen underbar på alla sätt och jag kan inte tänka mig en endaste dag utan henne. Hennes pappa har fortfarande inte hört av sig om henne. Inte ens ett födelsedagskort i brevlådan när hon fyllde år fick hon. Galet. Tur att jag har kärlek så det räcker och blir över för den där lilla guldklimpen. Sen har hon världens bästa morbror också och det är ju inte fy skam! 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *