Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 805
 • 3 400
 • 24 juli, 2019

Struktur, planering och kreativitet “trots” en nyfödd i flocken?

Varje morgon när jag vaknar så sätter jag nya mål för dagen. Nuförtiden snurrar jag dock ganska mycket på dygnets timmar vilket innebär att det är en sanning med modifikation. Min första mening indikerar nämligen att jag vaknar på morgonen.. Det är inte alltid det är under morgonens timmar jag vaknar. Men ni förstår vad jag menar.

Det är iallefall så jag gör. När jag vaknar. Sätter mål. Det är så jag säkerställer min produktivitet. Till det har jag en särskild kalender.. En icke-digital till och med. Det viktigaste för jag sedan in i min digitala kalender som är uppkopplad mot dator och mobil samt, i vanliga fall, även min smartwatch. Det fungerar bra för mig.

Extra viktigt är det nu när jag har en dotter som ibland gör busar till det i min planering. Känner mig så otroligt välsignad och omgiven av kärlek bara av att ha henne i närheten. Helt underbart. 🙂

Förstår inte varför folk klagar och gnäller så mycket över hur begränsat livet blir bara för att man får barn. Jag upplever det inte alls så. Jag upplever att livet blir precis det man gör det till.. Varken mer eller mindre. Dessutom är man ju två om att skaffa barn. (Oftast iallafall..) Därmed delar man på ansvaret tänker jag. Hm. Har räknat ut att jag exempelvis ammar och pumpar flera timmar om dagen bara för att ta ett exempel. Galet, men så är det. Ändå räcker min tid till annat.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *