Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 984
 • 3 415
 • 24 juli, 2019

Timmarna som försvinner

Så igår jobbade jag som en tok. Ändå lyckades jag somna med laptopen i knät innan det sista mailet sänts ut och dropboxen uppdaterats. Inte bra Fröken Dahlst. Snacka om att amningen tar mer på krafterna än vad jag räknat med. Vaknade till vid fyra på morgonen, jobbade några timmar och somnade om. Samma sak på förmiddagen. Vaknade till. Sen bestämde sig min älskade make för att ge mig en timmes massage vilket resulterade i att jag somnade om igen. Haha. Galet. Men men. Nu är jag på G igen! 🙂

Igår var vi på BVC och Bess hade både gått upp 110 Gram och vuxit. Känner mig så glad och tacksam och glad över att hon mår så bra. Barnmorskan tycker också att hon är riktigt med och det känns toppen. Rasmus engagerar sig väldigt mycket i henne och det tillhör tydligen ovanligheterna för hon påpekade det vid förra besöket.. Att det är ovanligt att män är så engagerade i sina nyfödda barn. Eh. Sjukt.

Nu måste jag jobba som en tok här om jag ska hinna innan Rasmus är klar med maten. Vilken otrolig tur jag har som kan jobba hemifrån nu när det är en sådan omvälvande tid för min kära flock. 🙂 <3

(PS: Inte min bild, inte mitt bröst, inte min bebis.)

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *