Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 984
 • 3 415
 • 24 juli, 2019

Ultraljud och tandläkarbesök mitt i illamåendets yrsel-dimma

Jag blir nästan åksjuk bara jag ser en bil nuförtiden. Ändå fylldes morgonen med färder och min älskade Rasmus tålamod. Först var det ultraljud som stod på agendan. Överröstes med komplimanger för både bebisens och min söthet av den trevliga läkaren och sköterskan som tog hand om oss. Kul. Dock blev jag så yr att de var tvungna att rulla mig till ett vilorum på en stol. Galet. Graviditet + lågt blodtryck är verkligen ingen episk kombination. Inte gick det att se vad det var för kön heller på den lilla sprattel-bebisen som ultraljudet lät oss skymta. Synd. Men så länge allt är bra så är jag nöjd. 🙂

Efter denna omtumlande färd bar det av mot Gylin Dental där ett fäste skulle bättras på till stödet jag har bakom framtänderna efter tandställningen. Åsa gjorde ett helt episkt jobb och fick allt på plats direkt helt utan att behöva fixa i efterhand annat än en liten flik. Det är verkligen en fröjd och en välsignelse att ha hittat så en kompetent tandläkarmottagning. Att de som jobbar där dessutom är otroligt vackra och duktiga medmänniskor som till och med kan få en tjej mitt i gravidillamåendet att skratta är bara bonus. Har sagt det förut och det tåls att sägas igen.. Jag rekommenderar dem varmt!

Efter dessa små äventyr blev det bums i säng efter en fralla på hemmaplan. Min underbara man åkte tillbaka till jobbet och jag fick mig ett par timmars sömn. Har just talat i telefon med en gammal kollega på BSH som uppdaterade mig om situationen där. Saknar inte att åka dit. Arbetsklimatet var hemskt från toppskiktet. Men det kan vi tala om i ett annat inlägg. Nu ska jag fortsätta dagen i sängläge. Lite pluggande och sådant står på agendan. Ska bli skönt att komma igång.

Tänker du något om det jag skrev eller undrar du något? Kommentera och gilla gärna nedan. 

Hejdå sålänge!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *