Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 983
 • 3 414
 • 24 juli, 2019

Uppdatering och uppmaning. Be aldrig om ursäkt för att du ringer polisen.

Det var så länge sedan jag skrev att jag nästan ej vet vart jag ska börja. Men kanske spelar det ingen roll? Well. Det finns uppenbarligen tydligen fortfarande ett intresse eftersom det är 12.000-ish besökare per 30 dagar. Förväntningarna kanske är höga och det är ju tråkigt för den typen av förväntningar vet jag ej direkt om jag kan leverera.. Inte just nu. Det positiva är att sjävutvecklingsnivån ligger på topp. Har skickat in sista uppgiften till Riskhanteringsakademin och de enda anmärkningarna jag fick var gällande småsaker som stavning. Så kul! Jag har verkligen klarat varje kurs med högsta betyg. Är så glad för det. 🙂

Privat är det lite stressigt då jag tar hand om dottern helt själv av anledningar som jag ej upplever har någon betydelse att ventilera just nu. Det är dock ingen självvald situation. Men ändå har jag klarat båda mina utbildningar nu med bra betyg, sköter hela hushållet och djuren. Det känns så fruktansvärt bra. Hinner träna, fotografera och snart kommer jag påbörja privata uppdrag också! Nu har jag dessutom ett jättebra stöd här av omgivningen rent känslomässigt. Fick till och med en flaska med superfint fin av en granne häromdagen som plåster på såren efter att denne ringt polisen när mitt pappan enligt grannen betedde sig illa mot mig och dottern. Jag förstår inte varför folk ber om ursäkt för att de ringer polisen? Det är väll jättebra och helt klart att föredra framför att ignorera när man tycker att något verkar vara konstigt.. Be aldrig om ursäkt för det!

Aja. Nu börjar det äntligen bli ordning på huset också! Jobberbjudandena duggar tätt och rekommendationerna likaså. Jag känner mig så himla välsignad över att folk i mitt liv lägger märke till både mina fördelar och nackdelar men uppskattar helhetsbilden båda sidor bildar.

Snart är det färdigpackat och nya äventyr väntar. Love it. Hinner inte skriva mer nu för någon lär vakna snart och då måste det återgås till att vara super-mamman jag vet att jag är för min dotter. 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *