Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 813
 • 3 408
 • 24 juli, 2019

Varför tror vissa “män” att jag lägger upp bilder på gravidmagen för att jag söker sex?

Att män i blandade åldrar skriver till mig i vanliga fall är jag ganska van vid. Penisbilder och obskyra inviter trillar oönskat nog ner i min inkorg, oavsett social plattform, med jämna mellanrum. Jag vet att jag passar in i normen för vad som anses attraktivt för många och jag är dessutom inte blyg med att visa upp mig. Men att jag för den sakens skull skulle behöva anpassa mig till till att leva i skuggorna för att slippa objektifieras tycker jag är fel.

Något som förvånat mig är dock hur jag som för stunden höggravid objektifieras tillsammans med min växande mage hade jag verkligen inte förväntat mig. Det känns på något sätt som att man aldrig är säker för den typen av män och deras vidriga sätt att omvandla kvinnor till “ting”. Speciellt på Instagram är det många män som skriver till mig att jag är sexig och kanske till och med sexigare nu med gravidmagen än i vanliga fall. Okej, alla har rätt till sin åsikt. Okej, komplimanger är alltid bättre än hat. Men vad förväntar de sig för reaktion tillbaka? 

Jag är gravid, gift och mitt i foglossningarnas Mekka. Att det finns individer som faktiskt finner gravida kvinnor sexuellt attraktiva har jag förstått sedan länge.. Jag har varken levt under en sten eller inte använt Google någon gång och fått andra sökresultat än det faktiskt önskade.. Men att sexualisera mig med min ofödda dotter känns väldigt opassande och en del av mig finner sig själv mållös inför de sexuella inviter jag mottar. Hur kan män ej förstå att jag ej lägger upp bilder på gravidmagen för att jag söker sex? 

Jag är inte intresserad av komplimanger. Att jag offentliggör bilder på mig och magen har bara att göra med att de som följer min gravidresa ska få göra det även visuellt. Jag vet iallafall att jag genom min graviditet gärna kollar på andras bilder på exempelvis Instagram och följer deras resor. Det får mig att, min asperger till trots, känns lite lugn och samhörighet. Det är inte bara jag som lider av foglossning, förverkar och skit..

För min dotters skull så önskar jag ibland att den typen av “män” bara försvann. Alla dem som objektifierar kvinnor, behandlar dem som ting, skickar bilder på deras penisar och tar sig friheter utöver vad en normalt funtad individ skulle göra.. POFF. Jag kan inte göra mycket annat i kampen mot dessa än att vägra anpassa mig. Jag ska inte behöva ha heltäckande kläder för att det finns idioter. Nej, dom kommer aldrig att få bestämma över hur jag ska leva mitt liv. Men tröttsamt är det. Idioter inser jag att det kommer finnas ändå.

Igår på nyheterna berättade de om en fall i Indien där åtta män våldtagit en åttaåring tills hon dog. Hade hon sänt fel signaler eller inviterat till det? Nej. Det spelar ingen roll hur vi kvinnor lever. Äckliga små ursäkter till män kommer det alltid att finnas.. Det enda man kan göra är att aldrig låta dem “vinna” genom att anpassa sig.

På bilden ser ni mig och min dotter. Vecka 31 har just passerat. Detta är en av de dagarna då jag faktiskt kunnat sitta upp och säkerligen fick mer än 3 timmars sömn på grund av smärtan som håller mig vaken om nätterna. Jag söker inte sex eller att bli objektifierad med min bild. Jag är bara stolt över att jag och magen lyckas ha våra mys-stunder trots att graviditeten hittills tagit hårt på mig. Jag är stolt över att jag trots läkarnas ekande ord om cancer fortfarande ligger i närminnet så lyckades jag bli gravid. Jag är en blivande mor som på Instagram och i andra sociala medier följs av andra blivande mödrar liksom jag följer dem. Det är inte konstigare än så.

<3

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *