Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 950
 • 3 528
 • 24 juli, 2019

Att jobba med musik

Jag älskar att skapa. Musik är verkligen något livsuppehållande för mig. Vet inte hur jag skulle kunna fortsätta andas om jag inte hade musiken att återgå till i livets upp- och nedgångar. Det må låta klyschigt, men det är lite därför “jag är här”. Det är iallafall så det känns..

Just nu är jag dessutom en väldigt expansiv period. Inte nog med att jag nyligen fått barn. Det är även mycket som händer i karriären vilken känns underbart. Vem är det som sagt att man ej kan ha allt? 🙂

Det har inte alltid varit såhär. Jag har genomlevt så mycket svårt och inom alla områden av mitt liv. Fått höra att jag nog ej kan få barn är väll en av de som ligger närmast i minnet förutom att jag växte upp under hemska förhållanden. Detta är inte ens allt.. Kanske är det vad som får mig att uppskatta det jag har? Att jag i perioder av mitt liv faktiskt inte haft någonting.

Så nu sitter jag här och älskar det jag har. Älskar att skriva texter och kombinera ackord för att skapa något nytt. Älskar det. Älskar att jobba med musik. Att ha ett jobb som jag aldrig är ledig ifrån. Som alltid tar av min tid. För jag vet aldrig när inspirationen kommer att slå till. När ett ord, en fras eller en ton gör entre i mitt medvetande. Helt underbart. Mitt artistbprojekt finner du på Spotify. Här: LÄNK

🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *