Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 920
 • 3 344
 • 24 juli, 2019

Att vara stark som en fitta – Feeling like a PUSSY

Det är dags att återkräva ordet fitta. Det är inte en svordom det är fan en komplimang. För ärligt talat så finns det få saker som är lika starka som just en fitta. En kuk däremot är ganska bräcklig och svag. En fitta kan föda barn. Den är elastisk och klarar av att tänja sig till sina yttre gränser bara för att återgå till sin normala funktion efteråt. Vilken jävla superkraft rent ut sagt! Hur det ordet kan ha blitt en svordom förstår jag inte. Skäms över att jag någonsin använt det ordet i negativ dager faktiskt. Det kommer inte att ske igen.

Istället skall jag använda ordet när det verkligen bör användas. Eller när det faktiskt reflekterar den sanna innebörden av vad en fitta faktiskt manifesterar. Som idag till exempel så känner jag mig stark. Stark som en fitta. Mitt i graviditeten där jag slåss mot foglossning, obarmhärtig trötthet och svårigheter att röra mig obehindrat så känner jag mig ändå stark. Min gravida kropp klarar det. Jag klarar det. Varför? För att jag är stark. Stark som en fitta. 

Tänker du något om det jag skrivit så känns dig fri att dela med dig av dina tankar nedan. Att gilla går självfallet också bra om det är vad du känner att du gör.

Fridens!

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *