Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 948
 • 3 526
 • 24 juli, 2019

Attraktionslagen gav mig det jag behövde och mer – Helt GRATIS

Jag är så lycklig. Attraktionslagen och Fröken Karma jobbar till min fördel för att jag jobbar för dem. 🙂

I lördags så var jag och Rasmus i Mariefred bland annat. Vi skulle hämta en hylla svars modell jag blitt väldigt fäst vid den senaste tiden. Faktum är att jag kollat efter den och en dag när jag loggade in på Facebook så var den plötsligt där. Helt gratis! Fyllda av positiva energier så fortsatte vi att kolla runt lite och hamnade bland annat vid Hjortparken där det fanns ett litet secondhand-etablissemang. Utanför stod en solstol. Som jag längtat efter en stol som jag kan ligga i och jäsa med gravidmagen medan jag låter pälsbarnen busa omkring på tomten. Vi fick stolen.. Helt gratis. Faktum är att dom var glada att bli av med den. Förstå att redan här hade vi sparat en hel del pengar.

På vägen hem stannade vi vid Dollarstore i Mariefred där vi i jakt på penslar, av en slump hamnade mitt framför en hylla där allt godis var veganskt! Helt otroligt. Godis för oss som bryr oss om djur och som dessutom är bra får planeten! De goda energierna fortsätter att sprida sig. Helt underbart!

Jag har tänkt på hyllan trots att vi egentligen inte har råd att lägga pengar på vad som helst. Vi fick hyllan. Jag har längtat efter en solstol. Därför fick jag än. Ännu en gång helt utan ekonomisk påverkan. Jag drömmer om en mer djurvänlig värld och fokuserar mycket på att belysa empati i hopp om att väcka den hos dem som ej är veganer. Världen kring mig underlättar då för fler individer att ta steget till att bli djurvänner. <3

Igår var jag och Rasmus dessutom iväg för att kolla på en barnstol. Endast ett par stenkast från där vi bor faktiskt! Ännu en gång hade jag hittat det vi behövde på Facebook av en ren slump. Stolen var jättefin så vi slog till.. Men som om det inte vore nog så fick jag av den urtrevliga tjejen som sålde stolen också ett graviditetsbälte mot foglossning och en hel låda med rosa grejer till barnrummet. Helt gratis. Ibland blir jag helt mållös. Det man ger ut, desto generösare man är, desto mer får man verkligen tillbaka. Dessutom kom vi att stanna där i cirkus en och en halv timme för att vi pratade och hade trevligt. Goda energier drar verkligen till sig goda energier! 🙂

Jag är så tacksam.

Alla är fria att tro som de vill. Så även jag.. Om du tycker att jag verkar vara en flumbulle så är det okej. Tycker du att detta känns helt logiskt så välkommen till en underbar värld. Oavsett.. Så länge ingen kommer till skada så är man enligt mig fri att tro som man vill. Vill du veta mer om attraktionslagen så rekommenderar jag en liten snabb sökning på internet för att komma igång.

Ha en fin dag!

 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *