Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 948
 • 3 526
 • 24 juli, 2019

Äventyr med ett barn under 2 månader och ett försenat inlägg

Missade helt att blogga igår vilket jag tycker känns lite jobbigt. Jag hade ändå bestämt mig för att iallafall blogga en gång om dagen.. Så blev det dock ej. Hm. Måste bli bättre på att hålla på det där. 🙂 Det är ändå skönt mina “brister” gör sig påminda när det gäller något såpass milt som en glömd bloggning iallafall.

Igår var jag, Henrik, Bess och Rasmus på loppis i Mariefred. Hittade en hel del vackra saker. Bland annat en klänning till Bess som verkligen matchar en klänning som jag har. Jag anar en fotografering.. 🙂 Mysigt! Sedan så åkte vi till McDonalds och skämde bort oss med varsin McVegan. Så fruktansvärt syndigt men ack så gott. Jag har ju gått ner all vikt sedan graviditeten så ibland måste man ju få unna sig. 🙂 Stannade till i Åkersstyckebruk på vägen hem. Bess sov verkligen under hela äventyret. Hon är under 2 månader men jag är redan så stolt över henne och hur hon är. Hon är så duktig Det är verkligen inget jobbigt litet busfrö det där. Antar att hon ärvt det efter mig.. Av vad jag fått höra så var jag också väldigt tyst och lugn som spädbarn. Har ingen aning om hur Rasmus var. Med tanke på hur pass frånvarande hans förälder var enligt honom så är det nog svårt att ta reda på också..

Idag är det söndag vilket är en “städ-dag” här hemma hos min flock. Skönt att börja den nya veckan med ett nystädat hem också. Lovet that! Men ska det bli rent så måste vi komma igång också.. 🙂

 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *