Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 334
 • 1 327
 • 24 juli, 2019

Blogga, pumpa och störas

Har sovit i små perioder genom det senaste dygnet vilket lett till att jag nästan vänt tillbaka mina dagar nu. Eller en av dem iallefall.. idag. 🙂 Men det är ju alltid något. Inte för att jag måste direkt nu när jag själv styr extremt mycket över arbetstid och studierna har sommaruppehåll. Men ändå.

Så just nu sitter jag här och bloggar medan bröstpumpen får göra sitt. Känns som en lagom produktiv start på dagen. I övrigt så är jag dock ganska stressad. Det är en känsla som följt mig genom natten och som nått sin kulmen nu när jag slog upp “korpgluggarna” här på morgonen. Det har blivit ganska stökigt hemma vilket tyvärr ej tillhör ovanligheterna när jag låter min man ta ansvar för hushållet. :p Det kan verkligen störa mig.. Det är svårt att ej låta sig störas faktiskt. Kan ha med Aspergern och min intryckskänslighet att göra.

Lär med andra ord behöva lägga några timmar på städning nu på morgonen om min dag ska kunna bli bra. Men men. Det är väll sant så som det är sagt.. “Vill man ha något gjort…” osv osv. Det kommer bli en bra dag iallefall. Jag känner det på mig. Så nu gäller det bara att hålla fokus. 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *