Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 456
 • 1 437
 • 24 juli, 2019

Den frasiga känslan mot kroppen

Missade en av inlämningarna. Blev jobb och yrsel på agendan istället. Så här ligger jag nu.. Missnöjd. Men med den där frasiga känslan över större delen av min kropp. Sängen är nybäddad och nattlinnet är helt nytt så allt tyg är sprött och lite hårt. Men jag gillar det. Det får mig att känna mig ren. Har köpt lite lyxigare duschkräm och lotion som jag brukar använda nu i samband med att jag duschar. Så allt är verkligen på topp rent kroppsligt. Inuti mig växer dessutom ett helt nytt liv. Häftigt likväl som läskigt.

Nu blir det snart dags för ny-poppade popcorn också. Hajen ska få sig lite specialtid med mamma också är det tänkt. Hon behöver det. Är mitt i löpet och det märks att hon och jag har en speciell kontakt sedan det bara var vi.. När jag är nere och mår dåligt så märker hon det d i r e k t. Dom som påstår att djur inte kan tänka och/eller inte förstår sig på känslor är verkligen dumma i huvudet. Djur är precis som vi människor, kanske för att vi människor också är just djur.

Min sexiga man tränar just nu. Gymmet han byggt upp på utsidan är numera  i stora dela inomhus i vardagsrummet. Älskar verkligen att han håller sig i form. Så sexigt. Jag blir tjockare och han håller sig i form. Om inte det är respekt så vet jag inte?  Han vet hur tokig jag blir i huvudet av rutorna på hans mage också.. Jag har verkligen valt rätt man att bygga liv och skapa familj med. Det känns bättre än vilken frasig känsla som helst.

Har det jag skrivit väckt några tankar hos dig? Känn dig fri att gilla och kommentera om du vill.

Bye for now. 

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *