Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 455
 • 1 436
 • 24 juli, 2019

Fan ta mig

Jag vette f*n hur jag hamnade där men plötsligt så ligger jag efter med allt jag har att göra. Helt galet! Såhär brukar jag inte vara. Kan jag skylla på graviditeten? Kanske. Men förmodligen inte. Jag hatar undanflykter och ursäkter. Det finns aldrig rum för sånt tycker jag. Men ibland kanske man….? Nej. Aldrig.

Fan ta mig för att det blitt såhär..

På det igen bara! Känner mig mer energifylld nu än de senaste dagarna iallafall som gått åt till att bearbeta allt som hänt den senaste tiden. Galet hur mycket folk orkar lägga sig i mitt liv. Eller ja, folk och folk, vissa idioter snarare kanske. 😛 Känner mig iallafall sjukt peppad på att komma igång igen så det tänker jag göra. Så smått ikväll men mest imorgon. Känns bra att ha en “plan” om man nu kan kalla något som ej är i print för plan. Kanske inte.. Det bästa är att skriva upp och strukturera enligt mig. Då har man något att se tillbaka på också. Ja, så får det bli jag kommer avsluta min kväll..

Har varit i Mariefred idag med min snygga man. Vi har mest strosat och jag har kämpat mot foglossning och yrsel. Blev en tripp till Handelsbanken där också för att äntligen byta kontor från Handelsbanken Södertälje där de bara är så fruktansvärt otrevliga. Har seriöst blivit utbjuden av en i personalen när jag var där i ett ärende en gång till och med! Professionellt? Nej. Det är inte inte deras melodi. Dessutom är de, enligt min far som jobbade på huvudkontoret, för att vara det kontor med mest ifrågasatt inställning till kunder. Hua. Nej tack. Jaja..

Känner att jag har svårt att hålla någon röd tråd här nu. Vi besökte iallafall Kupan också. Alla som jobbar där är verkligen trevliga och som vanligt gjorde vi ett par fina fynd! Bland annat ett bäddset till barnrummet, helt nytt och fortfarande inplastat (!), för bara 30 kr samt ett helt nytt och inplastat svankstöd till mig. Love it. Second hand är verkligen underskattat.

Min bror gick precis hem efter vår sedvanliga tisdagsmiddag så nu är det snart dags att sova. Vi kollade på Pacific Rim-uppföljaren som otroligt dålig. Guillermo vad är det med dig!? Aja.

En plan var det ja..

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *