Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 915
 • 3 339
 • 24 juli, 2019

Gravid – Ur ett halvnaket perspektiv

Efter fotograferingen förra helgen känner jag mig sannerligen som en ny människa. Tror verkligen att jag behövde se mig själv utifrån en stund. Ur ett halvnaket perspektiv. För gravida bör ej skämmas över sina kroppar, tvärtom.. Ändå är det så förbaskat lätt att falla dit. Till osäkerheten. Men sanningen är att det inte alltid är lätt att vara gravid, och sannerligen inte för alla.. Men den sidan ser vi sällan i mediaflödet bakom alla filter. Förj*vligt, om ni frågar mig.
Det har varit en omställning för mig, minst sagt, att gå från fit till gravid.. Men det gör inte att jag tänker hänga mitt huvud i skam. Jag har dock full förståelse för de kvinnor som inte orka lyfta sig över alla samhällspåtryckningar gällande hur en graviditet bör se ut och vara. Det är ett tufft klimat att leva upp till. Tänkte på det en hel del när bilden ovan togs till exempel.. Att denna bild togs beror på min vilja att ha en fin bild på mig och min dotter..<3 Men där är jag sminkad och fixad med rosor och en glad min.. Majoriteten av mina dagar ser dock INTE ut så. Jag ser inte ut så. Jag älskar mina gravidtrosor och sportbh:n är min ständige följeslagare i kampen mot foglossning och annat helvete. 😛 Så nu är jag negativt inställd till att vara gravid eller vad? Nej. Jag klagar inte. Bara konstaterar. Det är inte alltid kul.. Ibland är det skit. Men vet du vad? Det är helt okej.

 

Tänker du något om det jag skrivit? Kommentera eller gilla gärna nedan.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *