Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 948
 • 3 526
 • 24 juli, 2019

Gravidbloggen uppdaterar

Oh my gosh vad jag är trött! Bebisen sparkar som en liten tokig kanin och jag sov inte toppen inatt. Tog mig en liten power-nap mitt på dagen men nu känns det som att det snart är dags igen. Haha. Well, är man gravid så ska man lyssna på sin kropp.. Det ska man annars också.. Men kanske speciellt nu när det är någon annans välmående man ansvarar över.

Har fotograferats idag vilket alltid är kul.. Men det var lite struligt. Alla kläder fanns inte på plats och varken jag eller mitt hormonella psyke hanterar stress speciellt bra just nu. Både jag och bebisen gjorde dock vårt bästa och fick det vi skulle få gjort, gjort. Skönt att ha det avklarat.

Har fortfarande inte gått upp jättemycket i vikt. Är i vecka 31 nu men har inte passerat 6kg´s strecket när det kommer till viktökning. Att gravida går upp olika mycket i vikt visste jag redan sedan innan.. Jag var dock ganska redo för att jag kanske skulle vara en av dem som skulle blåsas upp som en blåsfisk. Haha. Nu blev det inte så. Det är jag ganska tacksam över.. Men! Peppar Peppar! Graviditeten är inte över än! 😛 Dock så känner jag att jag äter så pass bra att risken nog inte är superstor att jag helt plötsligt går upp 40 kg.. Men ändå. 🙂

Nu ska vi nog ta en powernap snart. Min fina man kom precis hem och har bestämt sig för att bjuda på lite massage då jag har ont i höfter och ben. Love it!

Over and out. For now..

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *