Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 950
 • 3 528
 • 24 juli, 2019

Innan gnället och missnöjet tar över : Välj en annan känsla

Det är varmt. Tropiskt varmt. Tillräckligt varmt för att människor som fryser hela vintrarna här i landet lagom skall klaga över hur varmt det är. Är vi någonsin nöjda? Det tycks vara en känsla få förunnat i tider som dessa. Eller iallafall en känsla få väljer att ge efter inför.

För visst kan vi gå och jämföra med hur andra har det för att motverka att bli gnälliga eller fulla av missnöje. Men hjälper det? Jag skulle vilja svara ja på den frågan. Inställning kanske inte är allt men det är mycket. Med sanningen i fokus skulle vi dessutom aldrig ha något att gnälla över om vi ständigt ställde våra problem i parallell med andras. För visst finns det alltid någon som har det, eller har haft det, värre?

Gnäller jag aldrig? Jo, men visst gör jag det. Jag är människa. Men jag försöker iallafall att ej låta det infiltrera min vardag alltför mycket. Många gånger kommer jag tex på mig själv med att vara negativ. Då försöker jag istället fokusera på det jag har, det vackra kring mig och vad jag har att vara tacksam över i livet. Sen sköter sig resten själv.

Så innan gnället och missnöjet tar över nästa gång: Pröva att vända skutan till lugnare vatten. Välj en annan känsla. För i välden där vi alla huserar idag finns det nog med negativitet för att låta våra tankar skapa ännu mer. Helt i onödan.

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *