Ett bisexuellt mensabarn i bimboförpackning som tillsammans med sin flock huserar på landet i Taxinge utanför Nykvarn. Gift mopsmorsa, pudelmamma, minigris-förälder och biologisk mor till Bess född 20180531. Berest och belevad feminist, djurvän och omplaceringsförespråkare. En forna underklädesmodell och högfungerande Aspergare med ett särintresse för matematik. Stöpt ur formen av en trasig uppväxt mitt i epicentrum av psykisk ohälsa. I ryggsäcken återfinns bland annat personliga erfarenheter av insidan av en rättssal samt de kala väggarna som omger ett skyddat boende.

Signad artist, erfaren sångerska, utbildad låtskrivare, dansare och teaterapa med gedigen erfarenhet framför kameran. Exempel: Modell för Urban Expressions världsomfattande reklamkampanj 2017 och vinnare av titeln ”Bride of the world Sweden” i Miss World Sverige 2015. Listetta med ”A different kind of love” på Myspace Jazz Toplist 2007. Sedd och hörd på TV3, TV4 och kanal 5 i samband med bland annat Körslaget, Sommarkrysset och Paradise Hotel samt som programledare för Kapish på FOX. Även setts i ”100 Code” och Inga Lindström mfl.

Debattör med helsidor i Expressen och utbildad fotograf vars ena alster valdes ut att representera Mathias Klum´s  projekt för Svenska vatten 2017. Studerar informationssäkerhet men andas musik. Älskar röda vinbär, vegansk mat, vickningschips och vitt vin. Gärna framför pianot. Kan aldrig ha för mycket att göra.

Ett fåtal av alla intervjuer, tidningsurklipp & annat finner du nedan;

 • Intervju med en av världens största nyhetssajter för skönhet: HERE
 • Uppskattad debattartikel som även blev en helsida i papperstidningen “Expressen”: HERE
 • Helsida Södermanlands Nyheter: HERE
 • Helsida i Länstidningen: HERE
 • Del av intervju i Expressen: HERE
 • Miss Bride of the World nyheter: HERE
 • IMDB; HERE
 • Songs and songwriting; HERE
 • Instagram; HERE
Traffic
 • 455
 • 1 436
 • 24 juli, 2019

Jag är ej den föräldralediga i vår flock

Förstår inte hur folk orkar arbete när det är såhär varmt. Visst går det om jag sitter och trycker under AC:n men annars är det svårt. Tur är det att jag kan jobba hemifrån nu när det är såhär. Många delar ej min arbetsvilja och ligger ändå hellre på stranden.. Så kan det vara. Men jag älskar att vara aktiv. Älskar att vara mamma och rollen som mor till Bess är U N D E R B A R. Dock så är jag ej den i vår flock som är ledig med nyförvärvet. Det är min make som är det. Något som ej, oavsett vad många tror, varken gör mig till en dålig mamma eller risig fru. I vår flock är det bara så det är och lika lite som jag har rätt att ifrågasätta andras val bör mitt ifrågasättas. Ändå gör många det. Förjävligt tycker jag. Men men. Som vanligt väljer jag på att lägga fokus på det positiva istället. Som att vi faktiskt lever ett liv som fungerar för oss. Det fungerar såpass bra att vi ej känner för att klanka ner på andras val. Toppen va? 😉

Jaja. Jag ser iallafall fram emot att komma tillbaka i planeringen idag. Ser fram emot en dag då det förhoppningsvis ej är 100 grader varmt och mina älskade pälsbarn slipper våndas i solen också. Ser fram emot en vinter i Åres skidbackar.. Mot snö och mysiga kvällar framför brasan.

Bara för att man uppskattar nuet betyder det ej att man inte kan blicka framåt med längtan. 🙂

Tänker du något om det du läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *